Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/82/182782/cordland.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/82/182782/cordland.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
+46 (0) 340-64 94 40
Svenska Engelska

Om oss

VÄLKOMMEN TILL CORDLAND MARINE

Cordland Marine AB bildades december 1997. Vi som arbetar i företaget har rötter tillbaka till Televerket Radio, fartygsradiodivisionen och har lång erfarenhet av den bransch vi arbetar inom – kommunikation till sjöss! Kommunikation både för nöje och säkerhet.

Idag arbetar vi som distributör för satellitanläggningar VSAT och TV från KVH, kommunikationsutrustningar från Cobham ”SAILOR” (tidigare Thrane & Thrane),  nödutrustningar och AIS från McMurdo, antenner och tillbehör från Comrod AS mm. Läs gärna mer under ”Produkter”.

Vi blev Årets företagare 2012 i Kungsbacka kommun!

 

filmlänk

Se filmen om Cordland Marine AB

Certifikat

Vår affärsidé

Med stor erfarenhet och kompetens erbjuder vi lösningar och utrustningar som uppfyller kundens behov av produkter och tjänster för kommunikation till sjöss både för säkerhet och nöje. Vi erbjuder ett komplett sortiment produkter från världens ledande tillverkare med servicenät jorden runt. Våra kunder är främst yrkessjöfart, myndigheter och större fritidsbåtar.

Robert Lindström, Teknisk Säljansvarig

Annette Olsson, Airtime & Försäljning

icon box image

Kunskap

Till sjöss betyder kunskap trygghet. Väljer du utrustning från oss kan du vara säker på att få de bästa lösningarna för dina behov. Kombinationen av branschledande produkter och vår breda tekniska kompetens gör att vi kan skräddarsy utrustning som fungerar friktionsfritt i din vardag. Vi har lång erfarenhet av marin kommunikation och tack vare vårt omfattande nätverk av partners kan vi hitta lösningar på alla tänkbara frågeställningar.

icon box image

Bästa produkterna

Vi erbjuder ett komplett sortiment av produkter från världens ledande tillverkare av kommunikationsutrustningar. Oavsett om du söker kostnadseffektiva satellitlösningar för bredband och telefoni, radio- eller nödkommunikation, intercom, ekolod, kompasser och mycket annat som gör sjölivet tryggare.

icon box image

Flexibel service

Ett samarbete med oss på Cordland innebär inte bara att du får tillgång till de bästa produkterna på marknaden; du får även tillgång till ett globalt nätverk av serviceverkstäder. Genom våra duktiga partners kan vi erbjuda dig kompetent service i de flesta större hamnarna i världen. Förutom service kan du även få hjälp med projektering, installation och besiktning.

Du kan boka service och beställa reservdelar via webbportalen Cordland Serviceport.se.

icon box image

Snabba leveranser

När ett fartyg väl ligger i hamn är ofta tidsschemat pressat. Reservdelar behöver komma på plats snabbt och viktiga komponenter byts ut utan fördröjning. Därför är kvicka leveranser en uppskattad del av vårt erbjudande. Tack vare vårt stora lager kan vi leverera allt från batterier och telexpapper till kompletta satellitanläggningar.

Via vår webbportal Cordland Serviceport.se kan du söka och beställa reservdelar eller ny utrustning, dygnet runt. Allt i kombination med kvicka leveranser direkt till den hamn du befinner dig i. Vi har en sluss i fastigheten där material kan hämtas och lämnas när som helst på dygnet.